Pasiruošimo grūdai
Grūdas yra viena iš pagrindinių masalų, naudojamų efektyviai karpinėje žūklei. Plati įvairių dydžių, kaloringumo, spalvų ir formų grūdų gama leidžia visada pasirinkti tinkamiausią variantą atsižvelgiant į žvejybos metodą ar taktiką. Žali grūdai turi tą pranašumą, jog esant tinkamoms sąlygoms juos galima ilgai laikyti, todėl juos visada galime turėti po ranka. Be to, žali grūdai užima mažiau vietos ir yra lengvesni lyginant su jau paruoštais grūdais, ką įvertinsime tuo atveju, kai reikia didelio kiekio masalo ilgalaikėms žvejybos išvykoms - tuomet žali grūdai lengvai paruošiami prieš pat žvejybą ir netgi prie vandens.
Tarp populiariausių karpio žvejyboje naudojamų grūdų galime įvardyti kukurūzus, rapiką, kanapes ar tigro riešutus, tačiau mūsų pasiūla yra daug platesnė - čia rasite ir pupelius, kviečius, žirnius, lubinus bei daug kitų grūdų, kurie leis įvairinti masalą ir taip sudominti maitinančias žuvis.
Patikrinkite taip pat mūsų pasiūlymą paruoštų grūdų.