Dipai, Boosteriai
Dipas - tai rūšis stipraus - dažniausiai aromatingo ir tiršto skysčio ar gelio, naudojamo sustiprinti masalo skonį ir kvapą. Jūs galite jį naudoti papildomam kvepinių kamuoliukų, granulių, masalų, stick mix'ų, method mix'ų ar net grūdų aromatizavimui. Dažniausiai sutinkamas dipų naudojimo būdas yra panardinimas masalo į dipą keletui minučių prieš įmesdami jį į vandenį. Kai kuriais atvejais galite palikti masalą dipuose keletą valandų ar net keletą dienų, kad pasiektumėte maksimalų efektą. Reikėtų patikrinti, kaip elgiasi kamuoliukai, kurie ilgiau „išmirkę“ dipuose, nes priklausomai nuo jo sudėties, ilgiau dipuose laikytos masalai gali sutvirtėti arba suminkštėti. Geras dipas neturėtų ištirpinti PVA medžiagų.
Boosteris - tai aromatingas skystis, naudojamas sustiprinti ar suteikti masalui, tokiam kaip kamuoliukai, granulės, stickmixai ar grūdai, skonį ir kvapą. Boosteriai būna įvairios konsistencijos, tiek labai skystos, puikiai įsigeriančios į masalų struktūrą, tiek tirštos, klijuojančios prie masalo ir ilgai veikiančios vandenyje.
Patikrinkite mūsų turtingą dipų ir boosterių pasiūlą tokių kompanijų kaip JETFISH, Mainline, Nash ir kitų.